LO Finans HK

LO Finans HK

Vi gir deg samhold og trygghet.

Jo flere vi er, jo sterkere er vi sammen. Fagforeningene har gått i bresjen for et ryddig arbeidsliv i over 100 år, og fortsetter å sette standarden i arbeidslivspolitikken. Skulle du havne i en konflikt med arbeidsgiver eller oppleve problemer på jobb, kan LO Finans HK bistå deg i å løse floken. Dersom konflikten havner i domstolen, dekker HK saksomkostningene, og du får landets mest erfarne arbeidsrettsadvokater på din side.

Vi har samlet litt informasjon som mange innenfor LO Finans HK lurer på:

  • Lønn, rettigheter og avtaler. Hva gjelder for deg? 
  • Avtalefestet pensjon. Hva gjelder for deg?
  • Økonomisk støtte til etter- og videreutdanning. Her finner du mer informasjon om våre stipendordninger.
  • Kurs, og mulighet for grundig opplæring i lov- og avtaleverk, organisasjonsliv, økonomi og forhandlinger. Vi dekker kursavgiftene, reise, opphold og tapt arbeidsfortjeneste. Les mer om vårt kurstilbud her.
  • Som medlem får du tilgang til LOfavørs fordelsprogram. Her får du blant annet gunstige forsikringsavtaler, rabatt på alt fra leiebiler til strøm og hotellovernattinger. Innboforsikring, fritidsulykkesforsikring og grunnforsikring er inkludert i medlemskapet. I tillegg har du en rekke andre fordeler. Les mer om dette her.

Hva koster det?
Prisen består av flere ting, og flere goder: 

Vanlig medlem
- Du betaler 1.4 prosent av lønn. Maksimal medlemskontingent per måned er 430 kroner, pluss en fast forsikringskontingent på 177 kroner.
- Totalt 607 kroner per måned, som inkluderer LOfavør Innboforsikring, LOfavør Grunnforsikring og LOfavør Fritidsulykkesforsikring, samt LOfavør advokatforsikring. Du kan reservere deg for sistnevnte. Forsikringsandelen blir i så fall 115 kroner per måned.

Student
- Koster 250 kroner per semester. LOfavør Innboforsikring er inkludert i studentmedlemskapet.

Hovedgrunnene til bli med:

  • Vi forhandler om gode lønns- og arbeidsvilkår
  • Vi gir deg medbestemmelse og faglig påfyll
  • Vi gir deg medlemskap i fordelsprogrammet LOfavør

Verv dine kollegaer og venner! Du fyller ut vanlig innmeldingsskjema og skriver på deg som verver på side tre i registreringen. 

Bli medlem idag.